Bedriftsnyheter

  • PDLUX lanserer ny millimeterbølgesensor PD-MV1022, som åpner en ny æra av smart livsstil
    2024-07-17

    PDLUX lanserer ny millimeterbølgesensor PD-MV1022, som åpner en ny æra av smart livsstil

    PDLUX slapp nylig tilstedeværelsessensoren for millimeterbølger PD-MV1022, som gir en ny opplevelse til smarthus, sikkerhetsovervåking og helseovervåking.

  • Vanlig induksjonslampe introduksjon
    2022-10-12

    Vanlig induksjonslampe introduksjon

    Menneskekroppsinduksjonslampe: dens arbeidsprinsipp er de automatiske kontrollproduktene med infrarød teknologi, når folk går inn i induksjonsområdet, vil sensoren automatisk oppdage det infrarøde spekteret til menneskekroppen, og deretter i henhold til det forskjellige spekteret for å koble til.

  • Millimeter Wave Radar Menneskekroppssensor
    2022-09-07

    Millimeter Wave Radar Menneskekroppssensor

    Sammenlignet med den tradisjonelle infrarøde menneskelige bevegelsessensoren, kan millimeterbølgeradarsensorteknologi fungere hele dagen under ekstremt utfordrende miljøforhold uten påvirkning av temperatur, røyk, støv og andre miljøforhold.

  • Hvorfor er det global brikkemangel?
    2021-11-01

    Hvorfor er det global brikkemangel?

    Hvem har blitt rammet av den globale brikkemangelen? Mangelen har vist seg å være en hodepine for nesten alle bransjer. Apple har måttet trappe ned produksjonen av sin nye iPhone 13, noe som potensielt kan føre til at den selger opptil 10 millioner færre enheter enn forventet. Og Samsung forsinket lanseringen av Galaxy S21 FE, delvis på grunn av brikkemangel, til tross for at han er verdens nest største brikkeprodusent.

  • PDLUX-kampanje for røykvarsler lansert for å øke sikkerheten i hjemmet og bedriften
    2024-04-24

    PDLUX-kampanje for røykvarsler lansert for å øke sikkerheten i hjemmet og bedriften

    Med innbyggere og bedrifter stadig mer opptatt av sikkerhet, annonserte PDLUX i dag et tidsbegrenset tilbud på flere av sine røykvarslere for å fremme offentlig bevissthet om brannforebyggende tiltak. Røykvarslere er den første forsvarslinjen for å beskytte liv og eiendom, spesielt for boliger, kontorer, utdanningsinstitusjoner og kommersielle steder og andre miljøer.

  • PDLUX Shine Frankfurt! Light+Building 2024-utstillingen var fruktbar
    2024-03-20

    PDLUX Shine Frankfurt! Light+Building 2024-utstillingen var fruktbar

    PDLUX, en leder innen belysning, viste frem sin teknologiske fortreffelighet og innovasjon på Light+Building 2024-utstillingen i Frankfurt, Tyskland. Denne utstillingen er ikke bare et utstillingsvindu for PDLUX, men også en flott mulighet til å dele erfaringer og diskutere fremtiden med kolleger i den globale belysningsindustrien.