PDLUX introduserer HF-sensormoduler for OEM/ODM-tilpasning

2024-01-19

I den siste teknologiske innovasjonen annonserte PDLUX lanseringen av en serie medhøyfrekvente sensormoduler, som dekker frekvensbåndet fra 5,8 GHz til 24 GHz, mye brukt i automatiske dører, LED-lys, sikkerhetsdeteksjon og mange andre felt. Samtidig gir PDLUX også kundene et komplett utvalg av personlige tjenester, inkludert OEM/ODM, designet for å møte de unike behovene til ulike kunder.


Denne serien av produkter har et bredt spekter av bruksområder innen automatiske dører, LED-lys, sikkerhetstesting og andre bransjer. PDLUX understreker at sensormodulene deres ikke bare tilbyr overlegen ytelse, men også utmerket stabilitet og holdbarhet for å møte behovene til en rekke komplekse miljøer.


PDLUX tilbyr en 3- til 6-års garanti for sine sensormoduler for å gi kundene lengre produktbeskyttelse. I tillegg har denne serien med produkter også oppnådd en rekke sertifiseringer, inkludert CE, FCC, RoHS, etc., som indikerer at den oppfyller internasjonale standarder og gir kundene flere valgmuligheter.


En representant for PDLUX sa: "Vi er forpliktet til å gi våre kunder toppmoderne sensormoduler som møter behovene til ulike bransjer. Ved å tilby OEM/ODM-tjenester kan vi skreddersy løsninger til våre kunders spesifikke krav. "


Som et ledende teknologiselskap oppfordrer PDLUX sine kunder til å komme frem med sine ideer og behov, med løftet om å skape veldesignede produkter for dem. De understreker at personlig tilpassede løsninger er deres spesialitet, og kundetilfredshet er deres uopphørlige mål.


Hvis du har spesifikke behov, er PDLUX villig til å lytte og gi profesjonell teknisk støtte for å sikre at det endelige leverte produktet oppfyller kundens forventninger.