PDLUX Shine Frankfurt! Light+Building 2024-utstillingen var fruktbar

2024-03-20

PDLUX, en leder innen belysning, viste frem sin teknologiske fortreffelighet og innovasjon på Light+Building 2024-utstillingen i Frankfurt, Tyskland. Denne utstillingen er ikke bare et utstillingsvindu for PDLUX, men også en flott mulighet til å dele erfaringer og diskutere fremtiden med kolleger i den globale belysningsindustrien.


PDLUX sin stand tiltrakk seg et stort publikum for å besøke og vise frem selskapets nyeste linje med LED-belysningsprodukter. Disse produktene ser ikke bare vakre ut, men også lavt strømforbruk, overlegen ytelse, i tråd med trenden med moderne energisparing og miljøvern. I tillegg demonstrerte PDLUX også det intelligente kontrollsystemet, som leder den fremtidige retningen for utvikling av smarthus.


Etter showet sa PDLUX-representanter at showet var en fullstendig suksess og at de er sikre på fremtiden. De sa at PDLUX vil fortsette å være forpliktet til forskning og utvikling og promotering av innovativ belysningsteknologi, gi kundene bedre produkter og tjenester og bidra til en bærekraftig utvikling av belysningsindustrien.