Bedriftsnyheter

  • Forholdsregler for installasjon og bruk av mikrobølgesensor
    2022-09-14

    Forholdsregler for installasjon og bruk av mikrobølgesensor

    De respektive fordelene med mikrobølgesensor og infrarød sensor, i deteksjonsnøyaktighet, tilpasningsevne til miljøet, penetrasjon og liv, har mikrobølgeovn uforlignelige fordeler. Derfor er bruken av mikrobølgeinduksjon mer og mer vanlig, i tillegg til belysningsfeltet, men også mye brukt i systemkontroll, tingenes internett og andre felt.

  • Hva vet du om hunman body bevegelsessensorer?
    2022-08-31

    Hva vet du om hunman body bevegelsessensorer?

    På grunn av temperaturendringen vil pyroelektriske krystaller og piezokeramikk vises på strukturen til ladningssenterets relative forskyvning, slik at deres spontane polarisasjonsstyrke endres, for å produsere forskjellige tegn på bundet ladning i endene, kalles dette fenomenet det pyroelektriske effekt.

  • Infrarøde detektorer må være rutinemessig vedlikehold og sikkerhetsbeskyttelse
    2022-08-23

    Infrarøde detektorer må være rutinemessig vedlikehold og sikkerhetsbeskyttelse

    Infrarød detektor i daglig arbeid, fordi arbeid utendørs i lang tid, og dermed uunngåelig påvirket av støv i atmosfæren, mikroorganismer, og snø, frost, tåke, i det siste, i lang tid i detektoren av ytterveggen skala har en tendens til å akkumulerer et lag med støvprøver, vil også vokse på et vått sted et tykt lag med mosemose, noen ganger trekker fugler ekskrementer til den infrarøde detektoren,

  • Digital null-teknologi
    2022-08-17

    Digital null-teknologi

    Kan du noe om nullteknologi? Hensikten med den digitale nullkryss-oppgraderingen er å gjøre nøyaktige beregninger for å sikre at hvert relé kan åpnes ved null av sinusbølgen.

  • Oppgradert produkt med digital høyfølsomhet og flere installasjonsmetoder
    2022-08-15

    Oppgradert produkt med digital høyfølsomhet og flere installasjonsmetoder

    Denne infrarøde bevegelsessensoren er et oppgradert produkt med digital høy følsomhet og flere installasjonsmetoder. Arbeidsspenningsområdet er 100-277V. Arbeidsfrekvens 50/60Hz.

  • Funksjoner av infrarød induksjonslampe og forholdsregler
    2022-07-26

    Funksjoner av infrarød induksjonslampe og forholdsregler

    Når du installerer, vennligst installer den smarte lampen på et sted der folk ofte beveger seg (tak eller vegg) for å forbedre følsomheten og arbeidsområdet. Ikke installer på et fuktig tak eller vegg. Koble fra strømforsyningen først ved rengjøring